Følg os på Facebook

Motorikholdet (ca 3 – 7 år)

Børn skal have motion – meget motion. Jo før børnene vænner sig til, at idræt og motion er en del af den almindelige hverdag, jo bedre er det. Glæderne og oplevelserne ved at dyrke idræt er mange, og på langt sigt betyder det meget for den enkeltes personlige sundhed, livsglæde og velvære.

Det er ikke kun på det sociale område, børnene udvikler sig under idræt. Træningen udvikler i lige så høj grad børnenes fysik og motorik, så de får en bedre kropsopfattelse og koordination. Børn som er motorisk og fysisk velfungerende er bedre udrustet til at sidde stille og lære. Det er almindeligt kendt, at børns koncentration og indlæringsevner er bedre, jo bedre børnenes motorik fungerer. Derfor er motorik og idræt vigtig i førskolealderen, og i tiden herefter.

Træning igennem leg i trygge rammer
Fællesskabet og glæden ved at bevæge sig sammen med andre i trygge rammer er simpelthen en forudsætning for, at idræt bliver en berigende oplevelse for børnene.
Idræt for børn skal først og fremmest være sjovt, derfor lægger vi på motorikholdet vægt på kammeratskab, succesoplevelser og bevægelsesglæde samt det, at lære børnene at begå sig i en idrætsforening.

Træningstider

Onsdag: Kl. 17:30 - 18:15

Træner

Tommy Kilgod